Back to All Events

Bureaubesøg hos KONXION

  • KONXION 27 Slotsgade Aalborg, 9000 Denmark (map)

Aalborgs mest farvestrålende bureau har budt os ind i varmen, så vi kan få et indblik i, hvordan hverdagen på et bureau er. Derfor inviterer vi jer med på bureaubesøg hos det prisvindende modern marketing bureau KONXION.

KONXION har fokus på de digitale fodspor, som vi sætter på internettet. De analyserer data og omsætter dem til konkrete tal, som deres kunder kan bruge i forhold til kampagner på sociale medier.

I KONXION har de flere afdelinger som varetager forskellige opgaver såsom: SEO, AdWords, content, grafik, udvikling og meget mere.

Denne aften vil KONXION sætte os ind i de digitale tendenser anno 2018. Vi vil få et indblik i den digitale adfærd, som kan spores på sociale medier. Yderligere vil du få et unikt og spændende indblik i, hvordan KONXION arbejder, og hvordan dagligdagen på et reklamebureau er.

👉🏼 Pssst .. KONXION søger i øvrigt praktikanter til foråret! Skal det være dig? Deltag i arrangementet, og se om du kan lande en praktikplads i løbet af aftenen.

Til at tage os gennem aftenen, vil der være oplæg fra Lars Granat Jensen, kreativ direktør og partner hos KONXION.

.. Med andre ord: Hvis du vil med bag kulissen på et prisvindende og farvestrålende reklamebureau, så tilmeld dig i dag - der er begrænsede pladser!

Vi glæder os til en spændende aften hos KONXION.

Program:
16:30-16:40 Velkomst v. Mattias Buccinná (DMS)
16:40-17:50 Rundvisning og oplæg v. Lars Granat kreaktiv direktør og partner hos KONXION
17:50-18:00 Kahoot-quiz med fede præmier
18:00-? Afgang mod Zwei Grosse Bier Bar, hvor vi står klar til en uforpligtende og hyggelig snak om det frivillige liv

Later Event: February 26
Case Competition