Back to All Events

Case Competition 2017

Semesterets første arrangement bliver en gentagelse af sidste års massive succes: Virksomhedscasen!

Det bliver en aften, hvor du afprøver dine evner i samarbejde med studerende fra andre studier i kampen om at løbe med titlen som vinder af Virksomhedscasen 2017. Du kommer i kontakt med nogle af landets største sværvægtere i markedsførings- og reklamebranchen, så reservér tirsdag d. 7 februar og bliv en oplevelse rigere.

Omdrejningspunktet er virksomheden, Coolshop.com, der leverer underholdning, leg, livsstil og oplevelser, som gør danskerne glade. Coolshops kunder er også glade, fordi de er hurtige, billige og venlige. Coolshop er hurtige, fordi de har varerne på lager. De er billige, fordi de køber stort ind. De er venlige, fordi de lever af deres kunder. Det er det, der er så cool!

Coolshop vil til arrangementet levere en problemstilling, som I studerende skal være med til at løse. Problemstillingen vil blive præsenteret på selve dagen. For at hjælpe jer gennem casen, har vi inviteret tre anerkendte reklamebureauer. Disse reklamebureaer vil hver især komme med et oplæg der kan hjælpe jer til udarbejdelse af casen. Reklamebureauerne vil blive præsenteret løbende frem mod case datoen.

Selve casen kommer til at foregå i grupper af 3-4 deltagere per gruppe. Grupperne er tilfældig sammensat og vil blive annonceret på selve dagen.

Formaliteter:
Adresse: AAU, CREATE Rendsburgsgade 14
Tidsrum: 16:30-21:30

Under arrangementet vil der være forplejning foruden de flotte præmier fra vores sponsorer.

Arrangementet er GRATIS at deltage i.

Der er dog et begrænset antal pladser til arrangementet, og tilmeldning vil ske efter først-til-mølle. Når du har udfyldt formularen og denne går igennem er du sikret en plads til arrangementet.

NB: Hvis du har et medlemskab i Dansk Markedsføring, er du sikret deltagelse, såfremt du tilmelder dig inden d. 18 januar.

Vi glæder os til endnu engang at bringe Nordjyllands bedste eksperimentarium for markedsføringstalenter!

Arrangementet er støttet af CA - karrierepartner og a-kasse