Back to All Events

Case Competition

Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg skyder semestret i gang med årets vildeste case competition, der afholdes for tredje år i træk.

Det bliver en aften, hvor du afprøver dine evner i samarbejde med studerende fra andre studier, i kampen om at løbe med titlen som vinderen af DMS Case Competition 2018. Her vil du komme i kontakt med nogle af landets største sværvægtere i markedsførings- og reklamebranchen, som vil rådgive dig gennem hele arrangementet. Samtidig får du rygsækken fyldt med en lang række værktøjer, du kan tage med dig fremover. Så reserver torsdag d. 15 februar og bliv en oplevelse og erfaringen rigere!

Årets case omhandler virksomheden Skagerak Denmark, der er en fremadbrusende dansk designvirksomhed.

Skagerak vil til arrangementet levere en problemstilling, som I studerende skal være med til at løse. Her vil omdrejningspunktet for løsningen være markedsføring, kommunikation og reklame. Problemstillingen vil blive præsenteret på selve dagen.

Casen kommer til at foregå i grupper af 3-4 deltagere. Grupperne er tilfældigt sammensat og vil blive annonceret til arrangementet.

Formaliteter:
Adresse: AAU, CREATE Rendsburgsgade 14
Tidsrum: 16:30-21:30

Under arrangementet vil der være forplejning foruden de flotte præmier fra vores sponsorer.

Arrangementet er GRATIS at deltage i for studerende.

Der er dog et begrænset antal pladser til arrangementet, og tilmelding vil ske efter et først-til-mølle princip. Når du har udfyldt formularen og denne går igennem er du sikret en plads til arrangementet.