Back to All Events

Case Competition

  • Aalborg Zoo 63 Mølleparkvej Aalborg, 9000 Denmark (map)

💥//FREMTIDENS ZOO - ÅRETS VILDESTE MARKETINGCASE//💥

Er du klar til at arbejde med en konkret case fra erhvervslivet? Har du idéer til, hvordan et af Aalborgs meste kendte brands skal markedsføres i fremtiden?

I samarbejde med Aalborg Zoo, inviterer vi nu indenfor til årets vildeste marketingcase, når DMS Case Competition 2019 løber af stablen.

Under temaet ”fremtidens zoo” skal du i samarbejde med andre studerende finde kommunikations- og marketingløsninger på aftenens case og præsentere dem for en række kompetente dommere. Det er altså din mulighed for at bruge din teoretiske og praktiske viden, og komme med løsninger på en reel case relateret til Aalborg Zoos fremtidige markedsføring.

Der er ingen krav til din faglige baggrund eller om du har deltaget i en case competition før. DMS Case Competition 2019 er for alle studerende, der er friske på at give den en skalle med årets vildeste marketingcase. Så hvis du brænder for marketing og kommunikation, så er årets case en oplagt mulighed for at prøve kræfter med dine kompetencer.

DET PRAKTISKE:
Hvornår: 26/2 2019 kl. 16-21 ca.
Hvor: Aalborg Zoo
Program: Præsenteres snart
Gratis tilmelding: https://bit.ly/2RMOgom
(Deltagere inddeles i grupper af 4-5 personer. Det er muligt at angive én person, du ønsker at være i gruppe med. Alle tlmeldinger skal dog ske enkeltvis).

Årets dommerpanel består af repræsentanter fra Aalborg Zoo og en række profiler fra nogle af landets største bureauer, som præsenteres løbende. De vil komme med faglige input og desuden stå til rådighed i hele processen. Du får med andre ord ikke en større mulighed for at få direkte feedback fra nogle af landets klogeste hoveder indenfor kommunikation, marketing og reklame.

Udover stor faglig læring, udlodder vi også flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen.

Vi sørger for godt humør, kaffe, vand og forplejning. Så vi forventer blot, at du bringer dit gå-på-mod og lyst til at præge fremtidens zoo.

Årets case competition har kun et begrænset antal pladser, så skynd dig at få dig tilmeldt.

BEMÆRK: Deltagere inddeles i grupper af 4-5 personer. Ved tilmelding er det muligt at angive én person, du gerne vil være i gruppe med. Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme dit ønske, men kan ikke garantere, at dit ønske bliver indfriet.

Vi glæder os til at se dig til DMS Case Competition 2019 – Årets vildeste marketingcase i samarbejde med Aalborg Zoo.

Earlier Event: November 14
Bureaubesøg hos KONXION
Later Event: March 18
Company days