Back to All Events

Company Days

🙋🏻‍♂️MØD DIN KOMMENDE ARBEJDSGIVER🙋🏼

Er du ved at uddanne dig inden for kommunikation, markedsføring, innovation eller lignende? Og brænder du for at finde et studiejob, en praktikplads, din kommende arbejdsplads efter endt uddannelse eller et projektsamarbejde?

I samarbejde med en lang række virksomheder har Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg og CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet stablet en virksomhedsmesse på benene, hvor samtlige tilstedeværende virksomheder er på udkig efter DIG!
___________________________________________________________________

SPOT DIN DRØMMEARBEJDSPLADS, UDVID DIT NETVÆRK OG INVESTER I DIN FREMTID 🤝

D. 4. maj kl 10-14:00 har du muligheden for at møde en lang række virksomheder på CREATE, AAU, som alle har det tilfælles, at de enten søger en studiejobber, en praktikant, et projektsamarbejde eller en dimittend til deres virksomhed. Sidste år besøgte mere end 300 studerende messen, og mange gik hjem mulige praktikpladser og studiejobs. Skal det også være dig?

Under messen vil du få en unik mulighed for at tale face-to-face med store og små virksomheder, samt få et indblik i, hvad de søger af kvalifikationer i dig! 🗣
___________________________________________________________________

FORMALITETER 📆

Company Days finder sted på Aalborg Universitet, CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg fra kl. 10-14. Arrangementet er GRATIS for alle studerende og nyligt dimitterede, og afholdes i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet.
___________________________________________________________________

PRIKKEN OVER I’ET

Som studerende eller nyligt dimittend får du under messen muligheden for at deltage i hele 2 workshops. Dog vil der være et begrænset antal af pladser, og derfor går vi efter ”først til mølle”-princippet – så kom i god tid.

1️⃣ (kl. 10.30-11.30) Netværk i praksis
https://www.ca.dk/kurser/netvaerk-i-praksis

Til workshoppen får du en forståelse for, hvordan du kan kortlægge, udbygge og bruge dit netværk og ikke mindst, hvad du kan gøre for at opnå det, du har brug for - hvad enten det er information, inspiration eller leads.

2️⃣ (kl. 12.30-13.30) Jobsøgning på karrieremesser
https://www.ca.dk/kurser/jobsoegning-paa-karrieremesser

Karrieremesser er en fantastisk mulighed for, at virksomheder og jobsøgende kan mødes. Men hvordan forbereder du din jobsøgning og bruger din tid optimalt? Workshoppen vil give dig redskaber til, hvordan du lægger en strategi for din deltagelse, hvordan du etablerer kontakt til virksomhederne, samt hvordan du følger op efter messen.

Vi GLÆDER os til at se dig!