Back to All Events

Digital markedsføring m. Thomas Bigum

Har DU interesse for kommunikation, markedsføring og alt hvad der foregår i den digitale verden, så har du nu en unik mulighed for at blive klogere på digital markedsføring! Sammen med en af Danmarks førende eksperter, Thomas Bigum fra Bigum&Co, giver vi et indblik i, hvordan de sociale medier virker i praksis, når danske virksomheder skal have kunder, trafik og synlighed.

Thomas Bigum bliver betragtet som en af Danmarks førende eksperter indenfor digital markedsføring, og han er en af de første til at blive kontaktet af TV, radio og andre medier i forbindelse med nyheder indenfor den digitale verden. Her har du måske allerede stiftet kendskab med ham på medier såsom TV2 og DR1, hvor han ofte hives ind som social media ekspert.

Thomas har herudover hjulpet tusindevis af virksomheder og privatpersoner landet over og været med til at skabe vækst, personlige brands og meget mere med stor succes via sociale medier!

Dette er en unik mulighed, DU ikke vil gå glip af! Gør dig selv den tjeneste at bruge din aften i selskab med Thomas Bigum og os fra Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg!

Arrangementet er GRATIS at deltage I og kun for studerende.
___________________________________________________________________________

Nice to know:
Der vil til arrangementet blive serveret lidt mad og drikke af vores samarbejspartner CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet

Traditionen tro slutter vi arrangementet af med en Kahoot-quiz med fede præmier, og efterfølgende inviterer vi til networking på Douro Wine Bar - Aalborg, som er vært ved et glas vin til de 50 første.

Arrangementet afholdes i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, Kommunikation og Sprog, Lån & Spar og Douro Wine Bar - Aalborg.

____________________________________________________________________________

Program:
- Velkomst og Dansk Markedsføring Studerende Aalborg
- Kort info fra samarbejdspartner CA
- Oplæg ved Thomas Bigum
- Pause hvor CA er vært ved forplejning.
- Kort info fra samarbejdspartnere Kommunikation og Sprog og Lån & Spar Bank
- Oplæg ved Thomas Bigum
- Kahoot-quiz med fede præmier
- Networking på Douro Wine Bar

Dato: 29 november 2017
Registering fra kl. 16.45.
Tidspunkt: 17:00 - 20:00 + efterfølgende networking på Douro
Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. Auditorium lok. 3.107