Back to All Events

Klar til studiestart!

  • Douro Wine Bar 49 Danmarksgade Aalborg, 9000 Denmark (map)

Klar til studiestart med tapas og vin.

Arrangementet er åben for alle semestre, og de 50 pladser fordeles efter først til mølle princippet)

Er du studerende på AAU eller UCN?
Så er her en gylden mulighed for at komme godt fra semesterstart, og få styr på alt fra indbo-, rejseforsikring og økonomi til faglige og sociale arrangementer, når Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg og partnere inviterer studerende til vin, tapas og infoaften på Douro Wine Bar - Aalborg.

På aftenen vil du blive afklaret med hvilke organisationer, der passer bedst til dine ønsker og karriemål, og samtidigt have en unik mulighed for at få besvaret dine spørgsmål af de respektive repræsentanter.

Du starter med at få indsigt i studenterorganisationen DMS Aalborg, og hvilke muligheder du her igennem har for at optimere din erhvervskontakt, og styrke dit professionelle netværk under uddannelsen.

Efterfølgende vil du møde Joachim fra Kommunikation og Sprog, som er en specialiseret fagforening for dig, der studerer kommunikation, marketing eller sprog. Først og fremmest arbejder KS for at medlemmerne har de bedste vilkår på arbejdsmarkedet. Men samtidig er KS også en faglig forening der styrker medlemmers kompetencer indenfor kommunikationsbranchen. Studiemedlemmer hos KS har et hav af fordele bl.a. hjælp til ansøgninger, CV-tjek, værktøjskursuser, faglige arrangementer, billige forsikringer og meget andet som du vil høre mere om den 4.oktober.

Herefter vil Fie Blum fra Lån & Spar Bank fortælle dig om alle de fordele du som studerende kan få i Lån& Spar Bank.
Lån & Spar har i samarbejde med din faglige organisation (Fx KS) sammensat en studiepakke med bl.a. meget høj rente på din løn/Su-konto, en gebyrfri hverdag, og en personlig rådgiver, der ved, hvordan det er at være studerende.
Kom og hør hvordan du nemt skifter og får Danmarks absolut bedste studiekonto i Lån & Spar.

Sidst vil Nanna og Rasmus fra CA, som er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for over 60.000 medlemmer inden for erhvervslivet, hjælpe dig med at styrker dit fagområde i studietiden, gennem en lang række attraktive tilbud og medlemsfordele – Det inkluderer blandt andet workshops, karriererådgivning og en masse andre arrangementer. Derudover tilbyder CA også økonomisk tryghed i form af dagpenge, hvis du er så uheldig at stå uden job efter endt studie eller senere i din karriere.
Det er gratis at være studiemedlem i CA*.

Ved medlemskab af CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, kan du blive gratis medlem af Dansk Markedsføring og sparer kr.360 om året

Formaliteter:
Dato: 4.oktober 2017
Tidsrum: 19.00-21.00
Sted: Douro Wine Bar, Danmarksgade 49, 9000 Aalborg

Arrangementet er GRATIS at deltage i, men kræver tilmelding.

Arrangementet bliver afholdt i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, Kommunikation og Sprog, Lån & Spar Bank og Douro Wine Bar.

Earlier Event: September 14
Graduate med Arla og Grundfos
Later Event: October 5
Virale reklamekampagner med effekt