Back to All Events

Konceptudvikling der rammer plet! v. Tom Bue

Har du interesse i markedsføring og konceptudvikling, men er i bund og grund i tvivl om, hvad det indebærer at være "konceptudvikler"? Konceptudvikling er mange forskellige ting, og de fleste arbejder faktisk med konceptudvikling i større eller mindre grad, når de kommer ud på arbejdsmarkedet. Men hvordan udspringer den unikke idé og hvornår ved man, at den ér der?

Til efterårets andet arrangement har vi inviteret Tom Bue, kendt som den ene halvdel af den legendariske radioduo "Skovmand & Bue" på Radio Nordjyske. Her skal vi høre mere om Toms vej til at arbejde som brugerredaktør og konceptudvikler hos Nordjyske Medier. Han vil via sin brede portefølje af projekter fortælle om den gode idé og hvad der kendetegner de successer, han har været en del af.

Arrangementet er GRATIS at deltage I og kun for studerende.
_________________________________________________________________

Nice to know:
Der vil til arrangementet blive serveret lidt mad og drikke af vores samarbejdspartner CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet.

Traditionen tro slutter vi arrangementet af med en Kahoot-quiz med fede præmier, og efterfølgende inviterer vi til networking på Zwei Grosse Bier Bar, hvor vi tilbyder hver deltager en "skål"-billet, der kan bruges til 1 x øl, sjus, jägerbomb eller shot.

Arrangementet afholdes i samarbejde med CA - karrierepartner og a-kasse og Kommunikation og Sprog.

________________________________________________________________

Dato: 24. oktober 2018
Registering fra kl. 15.45
Tidspunkt: 16:15 - 18:30 + efterfølgende networking på Zwei
Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. Lokale 5.125

Earlier Event: September 20
Kommunikation og Branding med Det Nye Sort
Later Event: November 14
Bureaubesøg hos KONXION