Back to All Events

Mikro-influencer markedsføring m. Brandheroes

Er DU studerende med interesse for markedsføring, kommunikation og reklame? - og kunne du tænke dig at skifte den vante undervisning ud med et frisk pust fra erhvervslivet? Så tilbyder vi hos Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg nu et arrangement med co-founder Rasmus Arendt Nielsen fra Brandheroes.com, som vil give dig et enestående indblik i, hvordan mikro-influencer markedsføring fungerer i praksis.

Brandheroes har siden 2016 udfordret de almen kendte reklamer og tror på, at det ikke kun er kendte celebrities, super-bloggere eller modeller, som kan agere brand-ambassadører for virksomheder. I stedet har de en vision om, at lokale "brandheroes" som dig og mig, igennem posts på de sociale medier, kan opnå en endnu større troværdighed hos følgere i lokalområdet ved at markedsføre de produkter, som de virkelig elsker.

Mikro-influencer markedsføring er en af de helt store trends i 2018 og bliver brugt af brands som Red Bull, ECCO, Kims og mange flere. Et arrangement DU ikke må gå glip af!

Arrangementet er GRATIS at deltage I og kun for studerende.
Tilmeld dig her! ➡ https://goo.gl/forms/s0YOJvFihAFwUtXX2
_____________________________________________________________________

Nice to know:
Der vil til arrangementet blive serveret lidt mad og drikke af vores samarbejdspartner CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet.

Arrangementet vil blive afsluttet med en Kahoot-quiz, hvor du får muligheden for at vinde fede præmier! Efterfølgende ligger vi op til networking på Zwei Grosse Bier Bar, hvor vi tilbyder en "skål"-billet til hver deltager, som indeholder 1 x øl, sjus, jägerbomb eller shot.

Arrangementet afholdes i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, Kommunikation og Sprog, Zwei Grosse Bier Bar og Lån & Spar.
_____________________________________________________________________

Dato: 21 marts 2018
Registering fra kl. 16.45.
Tidspunkt: 17:00 - 20:00 + efterfølgende networking på Zwei Grosse Bier Bar
Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. Auditorium lok. 3.107

Earlier Event: February 15
Case Competition