Back to All Events

Strategisk markedsføring i oplevelsesbranchen

Er DU interesseret i markedsføring, strategi eller synes du oplevelser og oplevelsesbranchen i sig selv er super cool, så har du her muligheden for at få et virkelig interessant indblik i nogle af Nordjyllands førende virksomheder indenfor oplevelsesbranchen og hvordan de strategisk markedsfører sig for at tiltrække gæster og turister.

Dansk Markedsføring Studerende – Aalborg slår i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, Kommunikation og Sprog og EDU - universitetsstudier i udlandet endnu engang dørene op for et super spændende arrangement, hvor vi kigger nærmere på markedsføring i den nordjyske oplevelsebranche.

Ann Purkær Plaetner, Salg- og Marketingchef hos VisitNordjylland og Rasmus Mortensen, Marketingchef hos Fårup Sommerland, leder dig gennem nordjyske tendenser i oplevelsesbranchen og markedsføringsvalg i Fårup Sommerland.

Traditionen tro slutter vi arrangementet af med en Kahoot-quiz, og efterfølgende inviterer vi til networking på Douro Wine Bar, som er vært ved et glas vin til de 50 første.

Der vil til arrangementet blive serveret lidt mad og drikke af vores samarbejspartner CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet.

Program:
- Velkomst og Dansk Markedsføring Studerende Aalborg
- Info om Edu - Universitetsstudier i udlandet
- Info om CA
- Oplæg ved Ann Purkær Plaetner, Salg- og Marketingchef hos VisitNordjylland
- Pause og CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet er vært ved forplejning.
- Info om Kommunikation og Sprog
- Oplæg ved Rasmus Mortensen, Marketingchef hos Fårup Sommerland
- Kahoot-quiz med fede præmier
- Networking på Douro Wine Bar

Formaliteter:
Dato: 15.marts 2017
Tidsrum: 17.00-20.00
Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. Auditorium lok. 3.107

Earlier Event: February 7
Case Competition 2017