Back to All Events

Virale reklamekampagner med effekt

Er DU interesseret i markedsføring og PR-drevet content, eller synes du virale kampagner og rejsebranchen i sig selv er super cool, så har du her muligheden for at få et virkelig interessant indblik i en af Danmarks største virale succeser i nyere tid.

Dansk Markedsføring Studerende – Aalborg slår i samarbejde med CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet, Kommunikation og Sprog og Lån & Spar Bank endnu engang dørene op for et super spændende arrangement, hvor vi kigger nærmere på den virale markedsførings succes ”Do it for Denmark”.

Eva Lundgren, Marketing- og Brandingdirektør hos Spies Rejser og Søren Christensen, Partner & Client Service Director hos Robert Boisen & Like-minded, leder dig gennem Spies markedsføringsvalg og kampagnesamarbejdet - fra tankerne bag til effektiv eksekvering og effektmåling.

Traditionen tro slutter vi arrangementet af med en Kahoot-quiz, og efterfølgende inviterer vi til networking på Douro Wine Bar - Aalborg, som er vært ved et glas vin til de 50 første gæster.

Der vil til arrangementet blive serveret lidt mad og drikke af vores samarbejdspartner CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet.

Program:
- Velkomst fra Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg
- Kort info fra CA, Kommunikation og Sprog og Lån & Spar Bank
- Oplæg ved Eva Lundgren, Marketing- og Brandingdirektør hos Spies Rejser
- Kort pause
- Oplæg ved Søren Christensen, Partner & Client Service Director hos Robert Boisen & Like-minded
- Aftensmad - CA Students - Din karrierevej til erhvervslivet er vært med forplejning.
- Kahoot-quiz med fede præmier
- Networking på Douro Wine Bar - Aalborg

Formaliteter:
Dato: 5.oktober 2017
Tidsrum: 16.00-19.00
Sted: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. Auditorium lok. 3.107

Earlier Event: October 4
Klar til studiestart!
Later Event: November 9
Case Competition: Bootcamp