bestyrelsesmedlemmer

Hvem er vi? Hvorfor er vi frivillige bestyrelsesmedlemmer i Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg?
På denne side kan du blive klogere på, hvem der er en del af den nuværende bestyrelse, og hvorfor vi har valgt at blive det.

 
 

formand - Karoline synkesen rasmussen

At være en del af Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg er mere end bare et frivilligt arbejde, det er muligheden for at skabe noget værdifuldt for de studerende i Aalborg. At være med i bestyrelsen giver mig muligheden for at komme helt tæt på virksomheder, og så elsker jeg at gøre hverdagen for studerende mere erhvervsrelevant. Vores vigtigste arbejde er at gøre de studerende nysgerrige på mulighederne inden for markedsføring, og samtidig vise dem at læring kan ske andre steder end et klasselokale.

Mia.jpg

Næstformand - mia daa Kampmann

Hos Dansk markedsføring studerende - Aalborg vil vi skabe en bro mellem de studerende og erhvervslivet. Vi vil skabe et forum og netværk, hvor de studerende kan udvikle kompetencer. Derfor er jeg frivillig hos DMS - for at gøre dét ekstra for andre studerende her. At jeg får lov til det sammen med en masse andre passionerede og motiverede studerende, gør det bare endnu mere sjovt.
kasserer - camilla park ellebæk pedersen

Dansk Markedsføring Studerende er mere end bare et frivilligt arbejde. Jeg er vild med det, da man kommer tæt på en masse forskellige virksomheder og lære en masse forskelligt inden for marketing og kommunikation, som er et kæmpe viden at kunne tage med videre.  
Det er et sted, hvor man får en masse faglighed, ansvar og bredt netværk - og så et det et sted hvor man får et fantastisk socialt sammenhold!

grafisk designer - cecilie andersen

DMS er ikke bare med til at udvikle mig fagligt, men også socialt. Jeg får lov til at arbejde sammen med en masse dygtige og engagerede mennesker, som motiverer mig til at blive endnu bedre indenfor mit felt. Derudover giver DMS mig mulighed for at komme tættere på erhvervslivet, hvilket gør, at jeg føler mig bedre klædt på til fremtiden.

Sponsoransvarlig - mads holm godballe

At være en del af DMS - Aalborg giver mig en fantastisk mulighed for at udvikle mine kompetencer, samtidig med at jeg kan benytte teoretisk viden fra studiet. Derudover, får jeg lov til at hjælpe studerende, som er interesserede i erhvervslivet, indenfor marketing og kommunikation. Det frivillige arbejde hos DMS - Aalborg er sjovt, spændende og udfordrende, men det er aldrig kedeligt! Jeg forventer at arbejdet gør mig til et bedre menneske, professionelt og personligt, og at jeg herigennem får tilegnet mig viden, som jeg ikke ville kunne finde andetsteds.

frede.jpg

bestyrelsesmedlem - frederikke egeberg elkjær

Som kommunikationsstuderende på Aalborg Universitet tilegner jeg mig på daglig basis en masse viden om metoder og teorier indenfor kommunikation og medier. Dog giver universitetet mig desværre ikke muligheden for at afprøve disse begrebstunge teorier og metoder i praksis, hvilket er en af grundende til, at jeg er bestyrelsesmedlem hos Dansk Markedsføring Studerende – Aalborg.bestyrelsesmedlem - charlotte averhoff

Udover det sociale aspekt, så giver arbejdet i bestyrelsen mulighed for at lære en masse fagligt – både i form af de spændende arrangementer, vi får stablet på benene, men også i form af selve arbejdet i bestyrelsen. Det er en god måde at få noget praktisk erfaring som supplement til det vi lærer på studiet.

bestyrelsesmedlem - thea nygaard rasmussen

For mig er bestyrelsen en genial mulighed for at arbejde sammen med, sparre med og lære af andre ligeså marketinginteresserede studerende. Derudover giver bestyrelsen mig mulighed for at komme tættere på spændende og relevante personligheder og virksomheder, - og så er det bare et mega godt netværk.

person5-512.png

bestyrelsesmedlem - morten kronborg jungersen

Jeg er medlem af DMS, fordi jeg aktivt ønsker at bidrage til min egen læring ved siden af studiet og dertil bringe studerende og erhvervsliv tættere sammen. I DMS får jeg muligheden for at samarbejde og sparre med en gruppe ligesindede studerende, hvilket både giver unikke erfaringer og et fagligt stærkt og socialt netværk.
bestyrelsesmedlem - patrick bo elkjær

Jeg ønskede at blive en del af DMS, da jeg havde haft en fantastisk positiv oplevelse i forbindelse med et af deres arrangementer. Jeg finder det yderst inspirerende at arbejde sammen med andre engagerede og passionerede studerende. Det giver mig en masse erhvervsrelevant erfaring, og er samtidig også med til at udvide mit netværk. Ligeledes er jeg som bestyrelsesmedlem med til at afholde spændende arrangementer, der skaber relationer mellem studerende og erhvervsfolk.

bestyrelsesmedlem - Rebecca stewart

Jeg er bestyrelsesmedlem hos DMS, fordi det ikke kun er et frivilligt arbejde, men også en stor mulighed for at skabe forbindelse med erhvervslivet, jeg gerne selv vil ud i efter mit studie. Vi bygger broer mellem studerende og virksomheder, og det er fantastisk at få lov til at være en del af dette. Derudover er det bare prikken over i’et, at mine kollegaer er enormt engagerede, og vi kan arbejde og gøre noget betydningsfuldt samtidig med, at vi har det sjovt.


bestyrelsesmedlem - Jonathan nør

Jeg er frivillig hos DMS, da jeg ser det som en fremragende mulighed for at udvikle mig og networke med ligesindede ved siden af studiet. Studielivet kan til tider godt virke ret indelukket, og distancen fra teori til praksis kan være lang, og her er DMS med til at inspirere studerende til, hvad en uddannelse indenfor marketing og kommunikation egentlig kan bruges til. Det er vigtigt for mig, at kreativiteten og nytænkningen ikke bliver druknet i bøger, eksaminer og karakterræs.