bestyrelsesmedlemmer

Hvem er vi? Hvorfor er vi frivillige bestyrelsesmedlemmer i Dansk Markedsføring Studerende - Aarhus?
På denne side kan du blive klogere på, hvem der er en del af den nuværende bestyrelse, og hvorfor vi har valgt at blive det.

 
 
simon.png

formand - Simon christiansen

Jeg er både glad og stolt over at være en del af en gruppe engagerede studerende, som alle har et stort ønske om at gøre studielivet yderlig interessant for de mange marketing- og kommunikationsstuderende i Aarhus. Derudover er jeg med i DMS – Aarhus, fordi jeg sætter stor pris på det både faglige og sociale fællesskab, som vi har. Endelig giver bestyrelsesarbejdet muligheden for at komme i tæt kontakt med dygtige og inspirerende personer fra erhvervslivet samt potentielle fremtidige arbejdsgivere.    

person5-512.png

næstformand - josephine broe moesgaard

Dansk Markedsføring Studerende - Aarhus giver mig mulighed for at få et større indblik i nye trends og tendenser inden for kommunikation, medier og marketing. Jeg elsker at kunne være med til at formidle denne information til andre studerende og samtidig udvikle et naturligt netværk inden for branchen. 

person5-512.png

kasserer - oliver langelund nielsen

Jeg er en del af denne fantastiske studenterorganisation, fordi det arbejde vi laver er spændende og afvekslende fra det, man normalt beskæftiger sig med. Det er en fornøjelse at være med til at skabe og præge nogle interessante og læringsrige arrangementer for de studerende i Aarhus, som jeg derudover også selv kan drage en masse faglig nytte af. Ydermere har denne bestyrelsespost givet mig mange nye spændende bekendtskaber, heriblandt en række erhvervsfolk og mine dejlige kollegaer.    

Christoffer.jpg

bestyrelsesmedlem - Christoffer Niel

Jeg finder stor værdi i at være med til at formidle interessante arrangementer inden for kommunikation, marketing og medier, der giver andre studerende en bredere og mere praktisk forståelse for, hvad der sker i denne udviklende branche. Derudover er en plads i bestyrelsen med til at udvikle mit sociale og faglige netværk med inspirerende studerende og professionelle, af samme faglige interesse som jeg selv.

person5-512.png

bestyrelsesmedlem - heidi bisgaard

Tilbage i januar 2018 søgte jeg om at blive en del af Dansk Markedsførings Studerende Aarhus, fordi jeg havde et ønske om at være med til at præge, hvilke spændende muligheder der er for at opnå ny viden indenfor fagfeltet kommunikation, marketing og medier. Min bestyrelsespost giver mig mulighed for at komme tæt på nogle af Danmarks mest interessante virksomheder og udbygge mit netværk med andre engagerede studerende. 

bestyrelsesmedlem - mathias hannibal larsen

Jeg kan med glæde sige, at min tid i bestyrelsen hos DMS - Aarhus har været utrolig givende og spændende på mange områder. Jeg har blandt andet fået ny faglig viden gennem vores events, et større netværk både privat og professionelt, men vigtigst af alt, muligheden for at bidrage til lærerige og interessante oplæg for vores medstuderende i Aarhus. Endeligt er det sociale fællesskab i bestyrelsen en bonus, som man ikke vil undvære. 

malene.jpg

bestyrelsesmedlem - malene kragelund jensen

Jeg er en del af bestyrelsen hos Dansk Markedsføring Studerende – Aarhus, fordi jeg har et brændende ønske om at hjælpe andre studerende i Aarhus med at være på forkant med tidens tendenser. Min bestyrelsespost giver mig muligheder at komme tæt på virksomheder, samt for at udbygge mit netværk med andre engagerede studerende, som tør udfordre og tænke innovativt inden for faget

 

 

 

person5-512.png

bestyrelsesmedlem - sara annat

Jeg synes, at det er enormt givende at jeg hos Dansk Markedsføring Studerende – Aarhus har mulighed for at formidle interessante og relevante arrangementer for andre studerende med fokus på kommunikation, markedsføring og medier.  Derudover bidrager foreningen til at øge mit sociale og professionelle netværk, og giver mig anledning til at forberede mig selv på mit fremtidige arbejdsliv.