bestyrelsesmedlemmer

Hvem er vi? Hvorfor er vi frivillige bestyrelsesmedlemmer i Dansk Markedsføring Studerende - København?
På denne side kan du blive klogere på, hvem der er en del af den nuværende bestyrelse, og hvorfor vi har valgt at blive det.

 
 
person5-512.png

Formand - tanja mortensen

Jeg drives af at arbejde med mennesker der brænder for deres fag og af samme grund sidder jeg i bestyrelsen for Dansk Markedsføring Studerende. Her er vi en masse passionerede mennesker som forsøger at bygge en relation mellem det vi lærer på studierne og hvad der forventes og er brug for i erhvervslivet, som vi hjertens gerne vil dele med andre studerende. Bestyrelsesarbejdet styrker mig både fagligt, professionelt og socialt med viden, kompetencer, netværk og venskaber, som er helt unikke.

Silas.jpg

næstformand - Silas Faurschou Andersen

Jeg er en del af Dansk Markedsføring studerendes bestyrelse, da jeg finder det enormt givende at være en del af et team bestående af ligesindede ildsjæle. Jeg anser vores arbejde i bestyrelsen som uhyre vigtigt, da vi er med til introducere studerende for, hvad der ligger af muligheder i erhvervslivet efter færdiggjort uddannelse og samtidig sætte fokus på relevante trends og tendenser. Derudover giver arbejdet god anledning til at udvide mit netværk samt selv være med til at bestemme, hvilke temaer der skal sættes i fokus. Jeg drives af den entusiasme som alle bestyrelsesmedlemmer udviser, lige såvel som den positive respons vi får, fra de studerende der deltager i vores arrangementer.

person5-512.png

some (lead) - Mikkel Holmkvist Selch

Jeg er en del af Dansk Markedsføring – Studerendes bestyrelse, fordi jeg synes, at det er utroligt interessant at være med til at bygge bro mellem den akademiske- og den professionelle verden for en masse marketing-interesserede studerende. Noget af det mest spændende ved at sidde i bestyrelsen er dog, at det giver mig muligheden for at komme i dialog med en helt masse dygtige fagfolk og engagerede studerende, hvilket i høj grad har udvidet min faglige horisont.

person5-512.png

synlighed og partnerskaber - Astrid Hjort Bendixen

Jeg er en del af DMS bestyrelse, fordi jeg ser det som en god mulighed for at udvide mit netværk, idet man møder en masse spændende ildsjæle af studerende samt profesionelle med samme passion inden for marketing og kommunikation som en selv. Jeg synes det er virkelig fedt at være med til at planlægge nogle professionelle events, da det både er med til at udvikle mine kreative og projektledende kompetencer samtidig med, at vi har det sjovt med det gennem hele processen. Dertil er bestyrelsesarbejdet med til at udvikle mig fagligt, idet vi er gode til i bestyrelsen at sparre og dele vores ideer med hinanden.

person5-512.png

synlighed og partnerskaber, hr (leaD) - Mikkel Toft Hansen

Jeg er en del af Dansk Markedsføring - Studerende fordi det giver mig mulighed for at udvide mit netværk, både fagligt og professionelt, og indsigt i en branche under konstant udvikling.

Laura-Line.jpg

kreativ produktion (lead) og hr - Laura-Line nødgaard

Jeg er med i Dansk Markedsføring Studerende KBHs bestyrelse, da jeg drives af muligheden for at dygtiggøre mig selv inden for mit fagområde, markedsføring og kommunikation, hvilket jeg mener, at en bestyrelsespost hos en af de førerende studenterorganisationer netop muliggør. Særligt det professionelle samspil med ligesindede marketing og kommunikations studerende er det, jeg finder, centralt for denne dygtiggørelse.

Tara.jpg

research - Tara Gaard Grønlund

Jeg er med i DMS bestyrelsen for at udvide mit faglige netværk, ved at arbejde sammen med ligesindede passioneret studerende og samtidig møde talentfulde fagfolk i branchen, som giver stor indsigt i forskellige tendenser, brancher og jobstillinger. Bestyrelsen giver mulighed for kvalificeret sparring, erfaringsudveksling og et sted at afprøve sine ideer. Jeg brænder for at arbejde med kreative og innovative koncepter, hvor bestyrelsesarbejdet giver mig muligheden for at planlægge og eksekvere fede events for studerende. Eventsene er med til at danne bro mellem de studerende og erhvervslivet, hvilket gør dem yderst relevante og lærerige. Vores arbejde er med til at nedbryde denne afstand mellem skolebænken og praksis, hvilket er yderst vigtigt og grunden til at jeg er med i bestyrelsen!

person5-512.png

synlighed og partnerskaber (lead) - Helene Marie Guise Wismann

Jeg ser Dansk Markedsføring Studerende som en unik mulighed for at udvide mit netværk, både professionelt og socialt. Ved at være med til at eksekvere events inden for marketing og kommunikationsverdenen, bliver min egen faglige viden løbende udvidet, jeg får afprøvet egne tanker og idéer og jeg hjælper med at inspirere andre - hvor fedt er det ikke? Ligeledes får jeg mulighed for at sparre med andre ligesindede og ambitiøse unge samt mulighed for at møde inspirerende og dygtige erhvervsfolk, der allerede har sat præg på mine fremtidige tanker om min egen karriere. Alt sammen med højt til loftet og en masse sjov ved siden af.

person5-512.png

kreativ produktion - josefine terkelsen

Jeg er en del af Dansk Markedsføring Studerendes bestyrelse idet jeg finder det utrolig spændende samt interessant at eksekvere events og i forhold til disse bygge bro mellem den i højt grad professionelle og de studerendes verdener indenfor marketing. Ved at sidde i bestyrelsen formår jeg dog også at udvide mit profesionelle samt faglige netværk, hvilken i den grad er fedt! Man lærer at samarbejde med en masse forskellige mennesker, hvilket gør at man vokser på hver eneste opgaver man bliver givet!

person5-512.png

web (lead) - Magnus Lau Lauritzen

Jeg er med i bestyrelsen hos Dansk Markedsføring Studerende KBH, da jeg ser det som en unik mulighed for dygtiggøre mig selv og få forståelse for, hvilke tendenser der rør på sig indenfor markedsføring og kommunikation. Derudover er en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på dygtige fagfolk og være med til at planlægge og eksekvere events, som giver en masse erfaring indenfor projektledelse samt et stærkt netværk.

Andreas I.jpg

synlighed og partnerskaber - Andreas Ibenholdt Jensen

Jeg er helt ny i bestyrelsen, men dog ikke helt ny i Dansk Markedsføring Studerendes verden. Jeg har nemlig været medlem siden første år på studiet og har med stor fornøjelse og udbytte deltaget i en lang række events. Derfor har jeg nu valgt at blive en del af bestyrelsen, idet jeg godt kunne tænke mig at være en del af en studenterorganisation, der appellerer direkte til mit fagområde, hvor jeg forhåbentlig kan få lov at udvikle mine egne kompetencer samt lære en masse spændende og dygtige mennesker at kende.

Andreas L.jpg

web - Andreas Ingemar Langpap

Jeg er en del af bestyrelsen for Dansk Markedsføring Studerende - København, da jeg ser det som en unik mulighed for at stifte bekendtskab med at lave bestyrelsesarbejde, sparre med andre motiverede og ambitiøse studerende samt ligeledes at koordinere og eksekvere arrangementer for studerende og andre medlemmer. Derudover har jeg gennem mit bestyrelsesarbejde haft muligheden for at møde og netværke med erhvervsfolk fra forskellige brancher, hvilket har givet mig en masse indsigt og afklaret mig ifm. mine fremtidige karrieremuligheder.