bestyrelsesmedlemmer

Hvem er vi? Hvorfor er vi frivillige bestyrelsesmedlemmer i Dansk Markedsføring Studerende - København?
På denne side kan du blive klogere på, hvem der er en del af den nuværende bestyrelse, og hvorfor vi har valgt at blive det.

 
 
person5-512.png

Formand - tanja mortensen

Jeg drives af at arbejde med mennesker der brænder for deres fag og af samme grund sidder jeg i bestyrelsen for Dansk Markedsføring Studerende. Her er vi en masse passionerede mennesker som forsøger at bygge en relation mellem det vi lærer på studierne og hvad der forventes og er brug for i erhvervslivet, som vi hjertens gerne vil dele med andre studerende. Bestyrelsesarbejdet styrker mig både fagligt, professionelt og socialt med viden, kompetencer, netværk og venskaber, som er helt unikke.

person5-512.jpg

nÆSTFORMAND - Astrid Hjort Bendixen

Jeg er en del af DMS bestyrelse, fordi jeg ser det som en god mulighed for at udvide mit netværk, idet man møder en masse spændende ildsjæle af studerende samt profesionelle med samme passion inden for marketing og kommunikation som en selv. Jeg synes det er virkelig fedt at være med til at planlægge nogle professionelle events, da det både er med til at udvikle mine kreative og projektledende kompetencer samtidig med, at vi har det sjovt med det gennem hele processen. Dertil er bestyrelsesarbejdet med til at udvikle mig fagligt, idet vi er gode til i bestyrelsen at sparre og dele vores ideer med hinanden.

person5-512.png

wEB (lead) - Mikkel Holmkvist Selch

Jeg er en del af Dansk Markedsføring Studerendes bestyrelse, fordi jeg synes, at det er utroligt spændende at være med til at bygge bro mellem den akademiske- og den professionelle verden for marketing-interesserede studerende. Derudover, så er det fedt at få muligheden for at komme i dialog med en helt masse dygtige fagfolk og engagerede studerende.

Silas.jpg

pARTNERSKABER - Silas Faurschou Andersen

Jeg er en del af Dansk Markedsføring studerendes bestyrelse, da jeg finder det enormt givende at være en del af et team bestående af ligesindede ildsjæle. Jeg anser vores arbejde i bestyrelsen som uhyre vigtigt, da vi er med til introducere studerende for, hvad der ligger af muligheder i erhvervslivet efter færdiggjort uddannelse og samtidig sætte fokus på relevante trends og tendenser. Derudover giver arbejdet god anledning til at udvide mit netværk samt selv være med til at bestemme, hvilke temaer der skal sættes i fokus. Jeg drives af den entusiasme som alle bestyrelsesmedlemmer udviser, lige såvel som den positive respons vi får, fra de studerende der deltager i vores arrangementer.

DMS - Logo.jpg

some (lead) - rebecca Vilstrup

DMS - Logo.jpg

some - Thea Hjort

DMS - Logo.jpg

Partnerskaber (lead) - Cecilie Rørth

DMS - Logo.jpg

Synlighed (lead) - Sebastian ZAcho