Fra bestyrelsesmedlem til politisk ildsjæl

Hos Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er vi meget stolte af vores tidligere bestyrelsesmedlemmer, da de alle efter endt uddannelse er havnet i nogle rigtig gode jobstillinger. Tidligere medlem Daniel Borup er ikke en undtagelse, og i dag sidder han som byrådsmedlem i Aalborg Kommune for partiet Venstre. 

Daniel startede som bestyrelsesmedlem tilbage i 2014 og var en del af fællesskabet i næsten 4 år. For ham har bestyrelsesarbejdet resulteret i venner for livet og en masse kompetencer inden for eventplanlægning, og derfor vil han klart anbefale andre at blive en del af Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg. 

 - Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er en forening, hvor man samles om markedsføring, men mødes som venner.

Bestyrelsens udvikling siden 2014

I et interview spurgte vi Daniel, hvad hans bedste minde var fra bestyrelsestiden

- I de første par år arbejdede vi hårdt for at opbygge kendskab til foreningen. Det var sommetider lidt svært at få ordet ud omkring vores arrangementer, men jeg husker særligt ét som værende vores ’tipping point’. Vi fik besøg af Thomas Bering, Head of Performance ved Google, og det var første gang vi fik fyldt et helt auditorium med deltagere. 

Siden auditoriet blev fyldt med studerende til arrangementet med Thomas Bering, har bestyrelsen været i en rivende udvikling. Samarbejdsaftaler er blevet etableret, nye medlemmer er kommet til og vigtigst af alt, er kendskabet til Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg blandt studerende og erhvervslivet forøget kraftigt. Bestyrelsens formand Kenneth Brogaard Esbensen udtaler sig på følgende måde om udviklingen:

- Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er på kort tid blevet et varemærke i Aalborgs studieliv. Arrangementerne er nu af en sådan kvalitet, at man ikke kan komme udenom os. I bestyrelsen har vi over en årrække arbejdet meget med vores interne dynamikker og processer, hvilket gør at vi, foruden at være et stærkt fagligt team, også er en meget social bestyrelse.

Ligesom det er tilfældet med Daniel, har Bestyrelsesarbejdet hos Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg rustet alle de frivillige medlemmer til at kunne træde ud på arbejdsmarkedet med rygsækken fyldt med praktisk erfaring, hvilket kan være en mangelvare på nutidens akademiske uddannelser.