Fra bestyrelsesmedlem til politisk ildsjæl

Borup.jpg

Af Frederikke Egeberg Elkjær

Hos Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er vi meget stolte af vores tidligere bestyrelsesmedlemmer. da de alle efter endt uddannelse er havnet i nogle rigtig gode jobstillinger. De er nemlig alle havnet i super fede jobstillinger, og Daniel Borup er ikke en undtagelse. I dag sidder han som byrådsmedlem i Aalborg Kommune for partiet Venstre og er Group Marketing Manager hos CompanYoung.  

Daniel startede som bestyrelsesmedlem tilbage i 2014 og var en del af fællesskabet i næsten 4 år. For ham har bestyrelsesarbejdet resulteret i venner for livet og en masse kompetencer inden for eventplanlægning. Derfor anbefaler han varmt andre studerende til at blive en del af bestyrelsen.

 - Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er en forening, hvor man samles om markedsføring, men mødes som venner. 

DMS-Aalborg er blevet et varemærke

I et interview spurgte vi Daniel, hvad hans bedste minde var fra bestyrelsestiden. 

- I de første par år arbejdede vi hårdt for at opbygge kendskab til foreningen. Det var sommetider lidt svært at få ordet ud omkring vores arrangementer, men jeg husker særligt ét som værende vores ’tipping point’. Vi fik besøg af Thomas Bering, Head of Performance ved Google, og det var første gang vi fik fyldt et helt auditorium med deltagere.  
 

Siden auditoriet blev fyldt med studerende til arrangementet med Thomas Bering, har bestyrelsen været i en rivende udvikling. Samarbejdsaftaler er blevet etableret, nye medlemmer er kommet til og vigtigst af alt, er kendskabet til Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg blandt studerende og erhvervslivet forøget kraftigt. Bestyrelsens formand Kenneth Brogaard Esbensen udtaler sig på følgende måde om udviklingen: 

Dansk Markedsføring Studerende-Aalborg er pludselig blevet et varemærke, og flere fra erhvervslivet kontakter nu os for at høre, om de må deltage i vores arrangementer, men her er svaret nej. Vi er nemlig en studenterforening, som har en mission om at få de studerende tættere på erhvervslivet. 

Kickstart din karriere

Daniels karriere-udvikling er et konkret eksempel på, hvordan et frivilligt arbejde kan sparke døren ind til de helt fede virksomheder. Udover at få en rygsæk fuld af praktisk erfaring, som kan hives frem til den fede jobsamtale, så giver bestyrelsesarbejdet et unikt netværk og kickstarter din karriere. Fedt!