om dansk Markedsføring Studerende - Aalborg

DSC_0045-2.jpg
 
 

Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg er en studenterorganisation under brancheforeningen Dansk Markedsføring. Vores formål er at skabe et naturligt mødested, hvor studerende bringes tæt på erhvervslivet gennem faglige arrangementer, som er målrettet alle studerende, der interesserer sig for kommunikation, reklame, medier og marketing.

Vi tilstræber at levere et vægtet udbud mellem det faglige og sociale. Foreningen i Aalborg har eksisteret siden januar 2013 og er båret af frivillige kræfter. Dansk Markedsføring Studerende i Aalborg leverer via arrangementerne viden fra fageksperter om de seneste kommunikations- og markedsføringstendenser, og åbner døre for dig, der ønsker at møde virksomheder inden for kommunikation og reklame. Med andre ord er vi udelukkende sat i verden for at skabe større sammenhæng mellem studie- og erhvervsliv.

 

samarbejdspartnere

Vi har i bestyrelsen et stærkt samarbejde med CA A-kasse og karrierepartner, Kommunikation og Sprog samt Zwei Grosse Bier Bar.

Kunne du tænke dig at samarbejde med Dansk Markedsføring Studerende – Aalborg, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os!

 

events

Vores events spænder bredt fra messer og case competitions til bureaubesøg og foredrag. Alle events arrangeres med henblik på at udvide horisonten, hvad enten det er i form af faglig læring eller networking. Vi søger at koble de studerendes teoretiske forståelse for kommunikation med den mere praksisorienterede i erhvervslivet – til begge parters gensidige fordel.

Den lokale bestyrelse mødes månedligt for at planlægge arrangementer samt at udveksle erfaringer og give sparring på markedsføringsidéer. De forskellige studieretninger i bestyrelsen skaber et dynamisk samarbejde, hvor hvert medlem har sit eget fokusområde, men stadig med vores fælles interesse – markedsføringen – for øje kan komplementere og udfordre praksis.