om dansk Markedsføring Studerende - københavn

fællesfoto.jpg
 
 

Som landets hovedstad er der fuld fart på udviklingen på alle parametre i København. Med fingeren på pulsen er vores organisation altid hurtig til at reagere på nye trends og tendenser og videreformidle det til vores medlemmer. 

om os

Dansk Markedsføring Studerende – København er en frivillig brancheorganisation bestående af studerende inden for marketing, kommunikation, reklame og medie. Vi er en datterorganisation til Dansk Markedsføring, hvilket er landets største forening af marketingprofessionelle. 


Vores målsætning er at danne broer i mellem den akademiske verden og erhvervslivet, ved at give studerende et indblik i, hvordan der arbejdes med teorien fra undervisningslokalerne ude i den virkelige verden. 10 gange årligt bestræber vi os på at afholde lærerige og inspirerende arrangementer, hvor vi stiller skarpt på succesfulde branchefolk og virksomheder, der er med til at præge udviklingen inden for deres respektive felter. Udover et stort fagligt udbytte håber vi også på at kunne bidrage til, at man som studerende kan udvikle og pleje sit professionelle netværk.