Job i bestyrelsen

Er du sulten efter at komme tættere på profilerne i kommunikations- og reklamebranchen? Så har du nu muligheden for at komme i betragtning til posten som bestyrelsesmedlem hos Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg og få uvurderlig erfaring til CV’et. Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, og endnu vigtigere; at arbejde sammen med en topmotiveret bestyrelse, der i fem år har bidraget til det gode studiemiljø i Aalborg. Vi ønsker at forøge vores studenterbestyrelse, og søger derfor engagerede profiler til at varetage opgaven.

Arbejdet som bestyrelsesmedlem består bl.a. i at: 

  • Deltage i bestyrelsens månedlige møder

  • Planlægge og organisere faglige arrangementer

  • Udbrede kendskabet til brancheorganisationen Dansk Markedsføring

Vi tilbyder dig unik bestyrelseserfaring inden for: projektledelse, sponsor- og kontraktarbejde, markedsføring, rekruttering og konceptudvikling.

Arbejdet er frivilligt, og som bestyrelsesmedlem får du: 

  • Gratis medlemskab hos Dansk Markedsføring

  • Gratis adgang til arrangementer

  • Eksklusiv adgang til et stærkt fagligt netværk

  • Værdifuld erfaring til dit CV

 

Om dig:

Du har interesse for kommunikation og markedsføring og kan bidrage med gennemsnitligt 10 timer om måneden til bestyrelsesarbejdet. Du skal være selvstændig, engageret, professionel og frem for alt nysgerrig i dit arbejde. Nysgerrig for at opdrive de rette kontakter og på at finde den rette formel, så vi fortsat kan tilbyde Nordjyllands bedste tilbud til studerende. Kunne du tænke dig at blive en del af vores bestyrelse? Så send en ansøgning og dit CV til os på nedenstående mailadresse. Samtaler afholdes løbende. 
 
Ønsker du at vide mere om vores formål og bestyrelsesarbejdet kan du kontakte bestyrelsesformand, Karoline Synkesen Rasmussen, på tlf. 22 27 46 45 eller sende en mail til os på stud-aal@markedsforing.dk.